Print

 

На ден 04.10.2017 година беше реализирана обука - модул 3 од проектот на која беа разработени темите:

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.inventivnost.com/49-3?tmpl=component&print=1&layout=default#sigFreeId52e421d8ba